#1 ZZP'er in de Spotlight: Jordi Visser

Vandaag introduceren wij met trots grafisch ontwerper Jordi Visser met zijn onderneming van dezelfde naam. In ons nieuwe segment 'ZZP'er in de spotlight' zetten wij in de zoveel tijd een klant van ons in het zonnetje. Lees snel verder.

Als grafisch designer is Jordi een specialist in het maken van stijlvolle en sprekende illustraties met een modern design. Bezoek zijn website www.jordivisser.nl voor een overzicht van zijn werk. Hij is tevens onze eerste ZZP'er die meedoet aan doorKees' nieuwe segment 'ZZP'er in de spotlight'. Wij hebben hem een aantal vragen gesteld over zijn werk en zijn ervaring met doorKees. 

Foto: Jordi Visser 

Kan je iets kort vertellen over wie je bent en wat voor bedrijf je hebt?

"Ik ben Jordi Visser, freelance grafisch ontwerper en illustrator en ik maak deel uit van een ‘creatief collectief’ van mede freelancers onder de naam Chapter Zero."

Wat drijft jou als ondernemer?

"Met een marketeer, vormgever, webdesigner en een developer binnen Chapter Zero kunnen wij klanten een complete bureau ervaring bieden zonder de overbodige opsmuk. De klant schakelt direct met één van de specialisten zonder dat daar iemand tussen zit. Dit zorgt dat er geen ruis op de lijn ontstaat en betekent tevens dat klanten niet betalen voor 'onzichtbare' kosten aan managers met vage functietitels. Klanten door onze moderne manier van werken hun ogen doen openen, dat is toch wel de grootste kick en drijfveer.''

Op welke opdracht ben je het meest trots?

"Ik denk op de visuele identiteit/branding voor Chapter Zero. Deze klopt namelijk helemaal van A tot Z, zowel conceptueel als in uitvoering. Het is wat mij betreft een schoolvoorbeeld van hoe je tot een goed eindresultaat komt wanneer je over dingen hebt nagedacht en er een bepaalde visie achter je keuzes zit."

Met welke situatie/vraag kwam je bij doorKees terecht?

"Een opdrachtgever benaderde mij voor een samenwerking en stuurde me vervolgens een raamovereenkomst tegemoet met de vraag “of ik deze even wilde tekenen”. Het betrof een uitgebreid document met allerlei regels en voorwaarden."

Hoe heeft doorKees jou kunnen helpen?

"De raamovereenkomst heb ik doorgestuurd naar mijn jurist Jessica Post, die het document vervolgens goed heeft doorgenomen en mij heeft voorzien van advies en me op mijn rechten heeft gewezen."

Ben je tevreden over het resultaat?

"Zeker. Mijn vraag werd snel en serieus opgepakt en ik heb de overeenkomst niet blind hoeven te ondertekenen voordat er goed door een professional door gekeken was."

Wij van doorKees bedanken Jordi voor zijn verhaal. Volgende keer spreken wij een andere ZZP'er die klant is bij ons.

Tot dan!

Deel deze blog