#2 ZZP'er in de Spotlight: Fysiotherapie Melief

De tweede ZZP'er die meedoet met ons nieuwe rubriek is Dennis Melief. Een rubriek waarbij wij in de zoveel tijd een van onze klanten in de spotlight zetten. Al langere tijd werkt Dennis als zelfstandige in de fysiotherapie. Met zijn eigen praktijk (in Steenbergen) heeft hij al velen klanten geholpen met diverse klachten, allemaal met een glimlach.

En niet alleen Dennis' glimlach, maar ook de glimlach van zijn klanten. Zijn praktijk is door hen beoordeelt met een 9.2 gemiddeld. Meet informatie over zijn praktijk kan je vinden via de volgende link: https://www.fysiomelief.nl/. Wij van doorKees hebben hem een aantal vragen gesteld over zijn werk en zijn ervaring met doorKees. Lees snel verder.

Foto: Dennis Melief

Kan je iets kort vertellen over wie je bent en wat voor bedrijf je hebt?

"Ik werk als fysiotherapeut. Inmiddels heb ik een aantal fysiotherapie-praktijken waar ik zowel fysiotherapie, dry needling en (sport-)massage aanbiedt."

Wat drijft jou als ondernemer?

"Bij mijn praktijk komen mensen langs met diverse klachten. Als ik een patiënt heb geholpen om de klachten te verminderen dan voel ik mijzelf voldaan. Ik vind het fijn om mijn klanten te kunnen helpen. Ondernemen zit in mijn bloed; ik zie kansen en wil graag blijven groeien als ondernemer. Ook vind ik het fijn dat ik zelf kan beslissen hoe ik mijn onderneming wil inrichten en welke uren ik wil werken."

Wat is de visie van jouw onderneming?

"In de praktijken moeten patiënten op een goede, laagdrempelige wijze geholpen worden. Klanttevredenheid is erg belangrijk. Gelukkig zit het daar wel goed mee, de praktijk heeft een algemene beoordeling van 9.1. Vorig jaar heb ik zelfs een prijs gewonnen met mijn praktijk."

Op welke opdracht ben je het meest trots?

"Ik haal met name voldoening uit mijn werk wanneer ik de patiënten daadwerkelijk zie opknappen. Een oudere vrouw die door de behandelingen weer veel mobieler is geworden, is daar een voorbeeld van."

Met welke situatie/vraag kwam je bij doorKees terecht?/Met welke uitdaging werd je geconfronteerd?

"Ik doe al een aantal jaren zaken met doorKees. Zo heeft doorKees onder andere geholpen bij het onderhandelen over de huurovereenkomst voor mijn praktijk. Meer recentelijk heeft doorKees mij geholpen met het AVG-proof maken van mijn praktijk. Ik was er al zelf een paar uur mee bezig geweest maar kwam er niet uit."

Hoe heeft doorKees jou kunnen helpen? Welke oplossingen zijn jouw aangeboden?

"Ik heb doorKees gebeld met de vraag of zij mij konden helpen bij het implementeren van de nieuwe regelgeving bij mijn praktijk. Het bleek dat doorKees zelfs een pakket had ontwikkeld voor fysiotherapiepraktijken. Allemaal voor een prima prijs."

Ben je tevreden over het resultaat?

"Jazeker, de privacyverklaring en rapport waren binnen no-time klaar. Ik ben ook erg tevreden over de samenwerking met Jessica, mijn contactpersoon bij doorKees."

 

De volgende keer zetten we een andere ZZP'er in het zonnetje. Tot dan!

 

Deel deze blog