#4 ZZP'er in de spotlight: Loes van der Sluijs (De Fysiotheek)

Kan je iets kort vertellen over wie je bent en wat voor bedrijf je hebt?

Mijn naam is Loes van der Sluijs, 35 jaar en woon met mijn man en 2 kinderen in Brouwershaven. Ik heb een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie aan huis en ik huur daarnaast nog een ruimte in een naastgelegen dorp. 

Naast de fysiotherapie en manuele therapie ben ik gespecialiseerd in vitaliteit. Hier geef ik mensen waardevolle kennis over het herstellen van hun physis (zelfherstellend vermogen van het lichaam) waarmee ze een enorme impact kunnen maken op hun vitaliteit. Denk hierbij aan mensen die zich altijd moe en futloos voelen, chronische aandoeningen hebben zoals de ziekte van crohn, auto-immuun ziektes, slaapproblematiek en ontstekings gerelateerde klachten. 90% van mijn klanten hebben verbetering in bloedwaardes en hebben het gevoel alsof ze hun volledige vitaliteit terug hebben.

 

 Wat drijft jou als ondernemer?

Mijn drijfveer is om mijn klanten de beste zorg mogelijk te geven en ze altijd met minder pijn en/of beperkingen de deur uit te laten gaan. In mijn vitaliteit trajecten is het ontzettend gaaf om te zien dat mijn klanten zoveel gezondheidswinst behalen door middel van inzicht krijgen in hoe hun physis werkt en wat ze kunnen doen om deze vrijwel volledig te herstellen. Daarnaast vind ik het ondernemen ontzettend leuk. Een eigen praktijk geeft mij de vrijheid om op de manier te werken die ik prettig vind, en die mijn klanten de meeste waarde geeft. Daarnaast de vrijheid om mijn tijd in te delen zoals ik dat wil zodat ik voldoende tijd vrij kan plannen voor mijn gezin.

 

Wat is de visie van jouw onderneming?

De visie van De Fysiotheek is om klanten inzicht te geven in hoe hun lichaam werkt en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat dit weer optimaal gaat functioneren.

 

Op welke opdracht ben je het meest trots?

Een vitaliteitstraject voor de directie van een groot bedrijf. Ik heb hun hierin mogen laten zien en ervaren wat de rol van een goed werkend immuunsysteem is en welke invloeden dit heeft op hun prestaties. Dit heeft zoveel impact gehad dat ik binnenkort start met een traject voor hun werknemers.

 

Met welke situatie/vraag kwam je bij doorKees terecht? /Met welke uitdaging werd je geconfronteerd?

Doordat ik een goedlopende praktijk heb waar ik veel uren maak kwam ik er niet aan toe om mijn bedrijf volledig AVG-proof te maken. Na een google search kwam ik op de website van doorKees terecht, deze sprak mij aan. Na telefonisch overleg heb ik besloten om mijn bedrijf door doorKees AVG-proof te laten maken.

 

Hoe heeft doorKees jou kunnen helpen? Welke oplossingen zijn jouw aangeboden?

DoorKees heeft mij al het werk uit handen genomen. Mijn bedrijf is nu volledig AVG-proof.

 

Ben je tevreden over het resultaat? 

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Mijn praktijk is AVG-proof.

 

DoorKees bedankt Loes voor haar verhaal. Volgende keer spreken wij een andere ZZP'er die klant is bij ons.

Deel deze blog