Omdat jouw praktijk er toe doet.

Afbeelding

DoorKees heeft veel kennis in huis over wat speelt onder fysiotherapeuten. Hiermee kunnen we jouw (startende) praktijk de beste hulp aanbieden.

AVG voor fysiotherapeuten


Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet AVG, ook wel bekend als de GDPR, in werking getreden. Elke onderneming is verplicht om aan de eisen van deze richtlijn te voldoen. DoorKees biedt advies en diensten aan speciaal voor fysiotherapeuten.

Juridisch pakket voor fysiotherapeuten


Start je als fysiotherapeut jouw eigen praktijk? Dan zijn er enige maatregelen die je moet treffen op juridisch gebied. Zoals jouw algemene voorwaarden, waarin je vaststeld wat de kleine regeltjes zijn wat betreft jouw dienstverlening; handig voor je klant en jezelf! Met deze documenten in hand, kan je concentreren waar je goed in bent; fysiotherapie.

Juridische ondersteuning voor fysiotherapeuten


Zoek je juridische ondersteuning voor jouw praktijk? Wij bieden juridische ondersteuning voor fysiotherapeuten voor € 79,- ex BTW per kwartaal (€ 100,- inclusief BTW).

Wkkgz ondersteuning voor fysiotherapeuten


Op 1 januari 2016 is de “Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg” ingegaan, ook wel de “Wkkgz” genoemd. Deze wet vervangt de wetten “Kwaliteitswet Zorginstellingen” de “Wet klachtrecht cliënten zorgsector”. 


Direct Hulp nodig?

Zit je vast met een juridische kwestie, of heb je een vraag over onze andere diensten?

Bel ons

(085) 4013170
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00