Afbeelding

Veel gestelde vragen

Onder juridische ondersteuning vallen korte juridische vragen die door ons direct of vrijwel direct beantwoord kunnen worden. Indien het bijvoorbeeld echt gaat om een dossier met meerdere stukken waar naar gekeken moet worden valt dit niet onder de korte vragen. Wij beoordelen of iets valt onder de korte juridische vragen of dat er gebruik gemaakt moet worden van jouw 60 minuten advies per maand. Mocht je vervolgens niet genoeg hebben aan deze 60 minuten per maand, dan kun je gebruikmaken van een gereduceerd uurtarief van € 95,- ex BTW in plaats van € 135,- ex BTW.

Wij zullen bij de incassodienstverlening als incassobureau fungeren en de schuldenaar verzoeken om de openstaande schuld zo snel mogelijk te betalen. De schuld wordt verhoogd met de wettelijke rente en de incassokosten. De schuldenaar zal tijdens dit traject meermaals worden aangemaand om de openstaande schuld te betalen. In al deze aanmaningen zullen wij de noodzaak benadrukken om de schuld meteen te betalen. Zodra doorKees jouw geld op haar rekening heeft staan, wordt dit binnen uiterlijk 7 dagen naar jouw bankrekening overgeboekt. Geen weken wachten op uitbetaling zoals bij vele incassobureaus het geval is!

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) regelt een snellere en betere klachtenaanpak in de gezondheidszorg. Als Fysiotherapeut val je onder deze wet. Om aan de regels in deze wet te voldoen dien je als Fysiotherapeut aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij van doorKees kunnen jouw fysiopraktijk Wkkgz-proof maken. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.  

Indien je geïnteresseerd bent in bepaalde diensten van het pakket kun je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan bespreken wat jouw wensen en behoeftes zijn en maken vervolgens een pakket op maat voor jou.

In principe geldt de juridisch ondersteuning/incasso dienstverlening in de pakketten voor een jaar. Indien je dit langer of korter wilt en dus afwijkt van de pakketten kun je altijd contact met ons opnemen en dan bespreken wij de mogelijkheden met je.

Indien je naast een van de juridische pakketten ook gebruik wilt maken van ons boekhoudpakket kun je een e-mail sturen naar info@doorkees.nl of een chatgesprek met ons starten.