DoorKees ondersteunt ZZP’ers in de ICT- sector met op maat gemaakte oplossingen. Laat je ondersteunen door een adviseur die jouw branche kent.

Afbeelding

Juridische zaken goed geregeld. DoorKees helpt je daarbij.
ICT en het recht zijn nauw met elkaar verbonden. Als zelfstandige ICT'er ontkom je niet aan bepaalde juridische vraagstukken. Het is dan goed om je te laten adviseren.

Juridische pakketten voor de zelfstandige ICT'er

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de juridische oplossingen van doorKees zijn zaken zoals het intellectuele eigendom, privacy en jouw aansprakelijkheid goed geregeld. Ook kun je met behulp van doorKees met een gerust hart overeenkomsten sluiten doordat je weet dat jouw overeenkomsten en de algemene voorwaarden goed in elkaar zitten.

Drie type ICT'ers, drie pakketten

DoorKees heeft drie pakketten samengesteld die afhankelijk van jouw situatie en behoefte je een goede start bieden.

 

Pakket A

       

Pakket B

      

Pakket C

Voor wie?

Word je ingezet om aan opdrachten te werken voor een partij, dan is dit pakket voor jou. DoorKees stelt voor jou op maat gemaakte documenten op, zodat je weet waar zowel jij als jouw opdrachtgever aan toe zijn.

 

 

Voor wie?

Ontwikkel jij je eigen software? Wil je jouw eigen producten aanbieden aan klanten? Dan is het handig om de volgende documenten gereed te hebben.

 

 

Voor wie?

Als je meer wilt dan alleen de basis (omdat je bijvoorbeeld wilt groeien) dan moet je denken over andere zaken zoals een licentieovereenkomst of het registreren van jouw bedrijfsnaam. 

 

Inhoud

 

 

 

Inhoud

 

 

Inhoud

 

 

Past geen van de pakketten bij jouw behoefte omdat je bijvoorbeeld maar één overeenkomst nodig hebt? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op en wij stellen een offerte voor jou op.


Inclusief boekhoudpakket doorKees voor 30,- per maand

Het boekhoudpakket Online Zelf boekhouden met doorKees jaaraangifte kan men bij een overeenkomstenpakket afnemen voor 30,- euro per maand (in het eerste jaar).Direct Hulp nodig?

Zit je vast met een juridische kwestie, of heb je een vraag over onze andere diensten?

Bel ons

(085) 4013170
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00


Veel gestelde vragen

Een Software-as-a-Service overeenkomst is een overeenkomst waarbij de software zelf het product is. Deze software kan voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Dit betekent dat je zelf niets meer hoeft te installeren, maar dat je direct aan de slag kan gaan. Zo valt te denken aan: Microsoft Office 365, BaseNet of CRM etc. Door software als SaaS aan te bieden, blijft de software in het beheer van de provider. Hierdoor heeft de provider in principe inzage in de privacygegevens. Daarom is het verstandig voor Softwareaanbieders om een SaaS overeenkomst af te sluiten met hun gebruikers.    

Door middel van een SLA maak je afspraken over de kwaliteit, het onderhoud en de procedures bij storingen en de reactie- en oplostijden bij storingen. Door een SLA te ondertekenen, is het voor de partijen duidelijk welke software, diensten en service wordt geleverd tegen welke prijs. De SLA is vaak een bijlage bij de SaaS overeenkomst en vormt net als de bewerkersovereenkomst hier een onderdeel van. Een SLA moet ook afgesloten worden met een SaaS partner.

Dit is een overeenkomst waarbij aan de licentienemer de licentie wordt verleend om gebruik te maken van de auteursrechten van de licentiegever. Een licentie wordt ook wel gebruiksrecht genoemd. De licentienemer krijgt door een licentieovereenkomst toestemming om een werk openbaar te maken en te verveelvoudigen. Bij een werk kan gedacht worden aan een stuk geschreven tekst, een logo of brochures maar ook voortbrengselen op het gebied van letterkunde en wetenschap kunnen een werk zijn. De voorwaarden waaronder een licentie wordt verleend, bijvoorbeeld of de licentie gratis wordt verleend of tegen betaling van een licentievergoeding, neem je op in de licentieovereenkomst.

Indien je geïnteresseerd bent in bepaalde diensten van het pakket kun je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan bespreken wat jouw wensen en behoeftes zijn en maken vervolgens een pakket op maat voor jou.