Afbeelding

Juridische pakketten voor de zelfstandige logopedist

Goede voorbereiding is het halve werk. Met onze juridische pakketten ben je gegarandeerd dat zaken zoals het intellectuele eigendom, privacy en aansprakelijkheid geregeld zijn. Ook kun je met behulp van doorKees met een gerust hart overeenkomsten sluiten doordat je weet dat jouw overeenkomsten en de algemene voorwaarden goed in elkaar zitten.

Drie type logopedisten, drie pakketten

DoorKees heeft drie pakketten samengesteld die afhankelijk van jouw situatie en behoefte je een goede start bieden.

 

Pakket A

       

Pakket B

      

Pakket C

Voor wie?

Voor de logopodist die geen eigen praktijk heeft, maar als ZZP’er wordt ingehuurd

 

 

Voor wie?

Voor de logopedist die een eigen praktijk heeft en slechts af en toe een juridische vraag heeft.

 

 

Voor wie?

Voor de logopedist die een eigen praktijk heeft, ZZP'ers inhuurt en zo min mogelijk tijd aan juridische zaken kwijt wil zijn. 

 

    Inhoud

 • Algemene Voorwaarden
 • Overeenkomst van opdracht
 • Template offerte
 

    Inhoud

 • Algemene Voorwaarden
 • Juridische ondersteuning
 • incasso-dienstverlening
 • Toestemming patient i.v.m AVG
 

    Inhoud

 • Algemene Voorwaarden
 • Incasso-dienstverlening
 • Check van de huurovereenkomst
 • Juridische ondersteuning
 • Toestemming patient i.v.m AVG
         

 

 

Past geen van de pakketten bij jouw behoefte omdat je bijvoorbeeld maar één overeenkomst nodig hebt? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op en wij stellen een offerte voor jou op.


Inclusief boekhoudpakket doorKees voor 30,- per maand

Het boekhoudpakket Online Zelf boekhouden met doorKees jaaraangifte kan men bij een overeenkomstenpakket afnemen voor 30,- euro per maand (in het eerste jaar).Direct Hulp nodig?

Zit je vast met een juridische kwestie, of heb je een vraag over onze andere diensten?

Bel ons

(085) 4013170
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00


Veel gestelde vragen

Als logopedist kan je worden ingehuurd of zelf een praktijk hebben. Uiteraard heb je dan verschillende behoeftes. Vandaar dat doorKees drie verschillende pakketten aanbiedt waaruit je kan kiezen. Met deze pakketten helpt doorKees jou onder andere op het gebied van intellectuele eigendom, privacy en aansprakelijkheid.

Pakket A is voor de logopedist die geen eigen praktijk heeft, maar door andere bedrijven als ZZP’er wordt ingehuurd. Als onderdeel van dit pakket maken wij op maat gemaakte algemene voorwaarden. Hierin wordt onder andere jouw aansprakelijkheid geminimaliseerd. Daarnaast maakt doorKees een persoonlijke overeenkomst van opdracht voor jou. Ook ontvang je een template voor jouw offerte, zodat je deze kunt gebruiken wanneer je wordt ingehuurd door een bedrijf.

Dit pakket is samengesteld voor de logopedist die wel een eigen praktijk heeft, maar slechts af en toe een juridische vraag heeft. Als onderdeel van dit pakket maken wij op maat gemaakte algemene voorwaarden. Hierin wordt onder andere jouw aansprakelijkheid geminimaliseerd. Daarnaast geeft doorKees jou juridisch advies wanneer je een juridisch probleem hebt. Mocht je klanten hebben die niet betalen, dan helpen wij jou door middel van onze incasso-dienstverlening. Tot slot ontvangt je een formulier die door patiënten kan worden ondertekend, waarin zij aangegeven dat zij akkoord gaan met het verwerken van hun persoonsgegevens i.v.m. de AVG.

Dit pakket is samengesteld voor de logopedist die zijn of haar eigen praktijk heeft en ZZP’ers voor zijn of haar praktijk inhuurt. Als onderdeel van dit pakket maken wij op maat gemaakte algemene voorwaarden. Hierin wordt onder andere jouw aansprakelijkheid geminimaliseerd. Daarnaast geeft doorKees jou juridisch advies wanneer je een juridisch probleem hebt. Mocht je klanten hebben die niet betalen, dan neemt doorKees dit probleem uit jouw handen door middel van onze incasso-dienstverlening. In dit pakket ontvang je een formulier die door patiënten kan worden ondertekend, waarin zij aangegeven dat zij akkoord gaan met het verwerken van hun persoonsgegevens i.v.m. de AVG. Tot slot checken wij de huurovereenkomst van jouw praktijk.