Afbeelding

Veel gestelde vragen

Als logopedist kan je worden ingehuurd of zelf een praktijk hebben. Uiteraard heb je dan verschillende behoeftes. Vandaar dat doorKees drie verschillende pakketten aanbiedt waaruit je kan kiezen. Met deze pakketten helpt doorKees jou onder andere op het gebied van intellectuele eigendom, privacy en aansprakelijkheid.

Pakket A is voor de logopedist die geen eigen praktijk heeft, maar door andere bedrijven als ZZP’er wordt ingehuurd. Als onderdeel van dit pakket maken wij op maat gemaakte algemene voorwaarden. Hierin wordt onder andere jouw aansprakelijkheid geminimaliseerd. Daarnaast maakt doorKees een persoonlijke overeenkomst van opdracht voor jou. Ook ontvang je een template voor jouw offerte, zodat je deze kunt gebruiken wanneer je wordt ingehuurd door een bedrijf.

Dit pakket is samengesteld voor de logopedist die wel een eigen praktijk heeft, maar slechts af en toe een juridische vraag heeft. Als onderdeel van dit pakket maken wij op maat gemaakte algemene voorwaarden. Hierin wordt onder andere jouw aansprakelijkheid geminimaliseerd. Daarnaast geeft doorKees jou juridisch advies wanneer je een juridisch probleem hebt. Mocht je klanten hebben die niet betalen, dan helpen wij jou door middel van onze incasso-dienstverlening. Tot slot ontvangt je een formulier die door patiënten kan worden ondertekend, waarin zij aangegeven dat zij akkoord gaan met het verwerken van hun persoonsgegevens i.v.m. de AVG.

Dit pakket is samengesteld voor de logopedist die zijn of haar eigen praktijk heeft en ZZP’ers voor zijn of haar praktijk inhuurt. Als onderdeel van dit pakket maken wij op maat gemaakte algemene voorwaarden. Hierin wordt onder andere jouw aansprakelijkheid geminimaliseerd. Daarnaast geeft doorKees jou juridisch advies wanneer je een juridisch probleem hebt. Mocht je klanten hebben die niet betalen, dan neemt doorKees dit probleem uit jouw handen door middel van onze incasso-dienstverlening. In dit pakket ontvang je een formulier die door patiënten kan worden ondertekend, waarin zij aangegeven dat zij akkoord gaan met het verwerken van hun persoonsgegevens i.v.m. de AVG. Tot slot checken wij de huurovereenkomst van jouw praktijk.