Afbeelding

Veel gestelde vragen

Als logopedist krijg je te maken met veel verschillende juridische vraagstukken, waar je je als logopedist vaak niet mee bezig wilt houden. Zo kun je te maken krijgen met een huurovereenkomst voor je praktijk en heb je overeenkomst van opdracht nodig voor het inhuren van ZZP’ers.

Met deze dienst kun je onbeperkt contact met ons opnemen indien je met een juridische vraag zit. Wij beantwoorden graag jouw vragen over de AVG-wetgeving, huurovereenkomsten, klachten van patiënten, enz.

Met dit pakket heb je iedere maand recht op 60 minuten juridisch advies. Mocht je meer advies nodig hebben, dan geldt er een gereduceerd tarief van € 95,00 ex BTW per uur in plaats van € 135,00 ex BTW per uur.

Wij kunnen allerlei soorten documenten voor jou controleren, zoals huurovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten en overeenkomst van opdracht voor het inhuren van ZZP’ers. Word het document dat je wilt laten beoordelen niet genoemd? Neem dan even contact met ons op. Grote kans dat het document dat je wilt laten beoordelen gewoon onder deze dienstverlening valt.