DoorKees heeft drie boekhoudoplossingen die ondernemers optimaal ondersteunen bij het succesvol ondernemen.  

Afbeelding

Het bijhouden van jouw administratie en boekhouding is een taak die veel tijd en kennis kan kosten.
Afhankelijk van jouw behoefte kun je bij doorKees kiezen voor optie die jou ondersteund in het uitvoeren van de boekhouding; wil je dat wij alleen af en toe meekijken of wil je dat wij jou gehele boekhouding uitvoeren? Alles is mogelijk, tegen een eerlijke prijs.

Ben je een startende ondernemer? De eerste 15 maanden na datum inschrijving bij de Kamer van Koophandel ontvang je ons pakket "Online Zelf Boekhouden" geheel GRATIS!

Op de pakketten "Online Zelf Boekhouden met doorKees jaaraangifte" en "DoorKees Boekhouden" ontvang je gedurende de eerste 15 maanden na datum inschrijving bij de Kamer van Koophandel 11,95 euro ex BTW korting per maand.

Je kunt je aanmelden voor het pakket en, indien je recht hebt op het gratis gebruik of korting, verwerken wij dit automatisch.


Online Zelf Boekhouden

Zelf boekhouden én facturen.
Met Online Zelf Boekhouden kun je gemakkelijk zelf je boekhouding bijhouden en je klanten factureren. Voor de ondernemer die alles zelf in de hand wil houden.

Online Zelf Boekhouden met doorKees jaaraangifte

Zelf boekhouden en factureren en de jaaraangifte bij doorKees laten verzorgen.
Met deze oplossing doe je zelf de boekhouding met de Online Zelf Boekhouden oplossing, maar verzorgt doorKees de jaarafsluiting en jouw inkomensbelastingaangifte. Zo ben je altijd verzekerd van een correcte boekhouding en een juiste belastingaangifte.

DoorKees boekhouden

Weinig tijd, kennis of zin om jouw administratie te doen?
DoorKees doet jouw boekhouding. Met doorKees boekhouden verzorgt doorKees jouw volledig administratie. Denk hierbij aan ook aan BTW aangifte en jaarrekening. Heb je hier geen omkijken meer naar.

Blog berichten