Volledige boekhouding doorKees

Afbeelding

Geef jouw volledige boekhouding uit handen aan doorKees. Heb je daar geen omkijken meer naar.

DoorKees zal voor jou je administratie uitvoeren, de Btw-aangiftes doen, het jaaroverzicht opmaken en de jaarlijkse IB-aangifte doen. 

Wij werken met eBoekhouden. Je kunt daar inzage in krijgen zodat je altijd zicht hebt op de financiële stand van zaken van jouw onderneming. 

Wat houdt het in? 

 • Je stuurt jouw facturen per e-mail op
 • Wij doen jouw boekhouding in eBoekhouden, wij doen jouw Btw-aangiftes ieder kwartaal
 • Wij doen de jaarafsluiting en maken het jaaroverzicht op
 • Wij doen jouw IB-aangifte (en van jouw fiscaal partner)

 

Hoe werkt het? 

Gedurende het kalenderjaar lever jij jouw facturen digitaal aan. DoorKees verwerkt jouw facturen ieder kwartaal en zorgt voor de Btw-aangiftes. 

In het tweede kwartaal van het opvolgende kalenderjaar, neemt de adviseur van doorKees contact met je op om de jaarafsluiting uit te voeren, het jaaroverzicht op te maken en jouw IB-aangifte te verzorgen. Echt teamwork.  

Voordelen abonnement

 • Vaste prijs per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Onbeperkt contact met onze adviseurs
 • Extra werkzaamheden worden alleen in overleg met jou uitgevoerd

Klaar is Kees €120

 • Je stuurt jouw facturen naar eBoekhouden

 • Wij doen jouw boekhouding in eBoekhouden, en doen jouw Btw-aangiftes ieder kwartaal.
 • Wij doen de jaarafsluiting en maken het jaaroverzicht op.
 • Wij doen jouw IB-aangifte (en van jouw fiscaal partner).
 • neem contact op


Veel gestelde vragen

Een boekhouder verzorgt de boekhouding voor jouw bedrijf. Daarnaast geeft een boekhouder adviezen over hoe jij jouw bedrijf zo goed mogelijk kunt inrichten, zowel op financieel als fiscaal gebied. Het is van belang dat je een goede relatie hebt met jouw boekhouder. Je moet snel kunnen schakelen wanneer je met vragen zit. Ook is jouw boekhouder in veel gevallen een belangrijke tussenpersoon, bijvoorbeeld wat betreft de communicatie met de Belastingdienst.

Er bestaat geen verplichting om een boekhouder in te schakelen. Als je verstand hebt van financiële zaken, dan kun je de boekhouding van jouw onderneming in principe zelf doen. Toch is het handig om een boekhouder bij jouw onderneming te betrekken, niet alleen om jou werk uit handen te nemen, maar vooral voor de adviserende rol. Zo kan de boekhouder jou bijvoorbeeld wijzen op regelingen die je veel geld kunnen schelen. Ook kan een boekhouder jou adviseren hoe jij jouw bedrijf inricht op een fiscaal zo voordelig mogelijke manier. Een goede boekhouder kan jou dus kosten besparen en in sommige gevallen zelfs geld opleveren. Bovenstaande geldt voor de eenmanszaak en de VOF. Voor een BV en een NV heb je wel een boekhouder nodig.

Met een boekhouder kun je verschillende financiële afspraken maken. Sommige boekhouders brengen een uurtarief in rekening, andere boekhouders rekenen een vast tarief per jaar. De tarieven verschillen veel. Dit komt vooral omdat de prijzen op verschillende manieren berekend worden, zo schatten sommige boekhouders het aantal uren dat zij aan een klant besteden en andere boekhouders gaan uit van het aantal boekingen. Bij doorKees wordt hier geen onderscheid in gemaakt; als je ZZP’er bent of een VOF of eenmanszaak hebt kun je kiezen uit drie opties met vaste prijzen, ongeacht het aantal boekingen dat jouw bedrijf per jaar verwerkt. Heb je een BV of Holding dan bieden wij vaste prijzen of maatwerk.

Naast de redenen dat je weinig tijd of zin hebt om je eigen boekhouding te doen, kan onze boekhoudexpert jou ook behoeden voor het maken van fouten in het opstellen van jouw jaarrekening. Al onze boekhouders zijn gekwalificeerd en getest op hun kennis. Zo garandeer je voor jezelf een correcte boekhouding. 

Als ondernemer ben je altijd zelf verantwoordelijk voor jouw boekhouding. Ook als je een boekhouder hebt. De Belastingdienst schrijft jou als ondernemer aan wanneer er fouten zijn gemaakt. Hierom is het extra belangrijk dat je jouw boekhouder vertrouwt en dat jullie duidelijke afspraken hebben gemaakt.

De opzegtermijn van doorKees is voor elk boekhoud-abonnement een maand. Opzeggen kan via e-mail of brief. Bij het opzeggen wordt er geen geld gerestitueerd. 

Met een jaarrekening geef je een financieel overzicht van de situatie van jouw bedrijf weer. Dit bestaat onder andere uit een balans en een winst- en verliesrekening.    

Elk jaar moet je bij de belastingdienst belasting betalen over jouw inkomen. Hoeveel dit precies is hangt af van jouw persoonlijke situatie.

Bij doorKees heb je niet één specifieke boekhouder. Bij het bedrijf werken wij namelijk allemaal samen aan uw boekhouding. Wil je een afspraak maken om ons te ontmoeten, klik dan hier.