Zelf online boekhouden, jouw IB-aangifte en jaarcijfers door doorKees laten verzorgen.

Afbeelding

Met deze oplossing doe je zelf de boekhouding met de Online Zelf Boekhouden oplossing, maar verzorgt doorKees de jaarcijfers en jouw IB-aangifte.

Dit pakket bevat de complete boekhoudoplossing van doorKees Online Zelf Boekhouden, waarmee je zelf de boekhouding gedurende het jaar uitvoert. Aan het begin van het nieuwe jaar verzorgt doorKees voor jou: 

  • Opstellen jaarcijfers en de winst & verliesrekening;
  • De inkomensbelastingaangifte bij de Belastingdienst voor jouw en eventueel voor jouw partner;

Hoe werkt het?

DoorKees helpt jou de administratie aan het begin van het jaar op te zetten in Online Zelf Boekhouden. Gedurende het jaar voer je zelf de boekhouding in; je boekt zelf alle facturen in, maakt en verstuurt jouw facturen naar jouw klanten, registreert de betalingen etc.  Aan het begin van het nieuwe jaar neemt de boekhoudexpert van doorKees contact met je op om de volledige boekhouding te controleren, de jaarafsluiting uit te voeren en de belastingaangifte te verzorgen. Echt teamwork.Voorwaarden abbonnement

  • Maandelijks opzegbaar;
  • De opzegtermijn is één kalendermaand;
  • Bij het opzeggen binnen één jaar vanaf het moment van inschrijving en na het verstrijken van het einde van het boekhoudjaar (31 december), waarbij diensten zoals de jaaraangifte zijn geleverd, worden de overige kosten van het gehele jaar alsnog door doorKees in rekening gebracht.
  • Extra werkzaamheden worden verrekend op basis van ons uurtarief. Extra werkzaamheden worden alleen in overleg met jou uitgevoerd. 

 

 

Online Boekhoudprogramma doorKees

Bij doorKees hebben wij voor het meest simpele boekhoudprogramma gekozen met alle essentiële functies voor ondernemers beschikbaar; een compleet en voordelig pakket. Het huidige product wordt aangeboden in samenwerking met E-boekhouden. Als je vragen hebt over het boekhoudprogramma dan kun je conact opnemen met doorKees of met eBoekhouden. 


Veel gestelde vragen

Met een jaarrekening geef je een financieel overzicht van de situatie van jouw bedrijf weer. Dit bestaat onder andere uit een balans en een winst- en verliesrekening.  

Naast de redenen dat je weinig tijd of zin hebt om je eigen boekhouding te doen, kan onze boekhoudexpert jou ook behoeden van het maken van fouten in het opstellen van jouw jaarrekening. Al onze boekhouders zijn gekwalificeerd en getest op hun kennis. Zo garandeer je jezelf voor een correcte boekhouding. 

Het opzegtermijn van doorKees is voor elk boekhoud abbonement een maand. Opzeggen kan via e-mail of brief. Bij het opzeggen wordt er geen geld teruggegeven. 

Een boekhouder verzorgt de boekhouding voor jouw bedrijf. Daarnaast geeft een boekhouder adviezen over hoe jij jouw bedrijf zo goed mogelijk kunt inrichten, zowel op financieel als fiscaal gebied. Het is van belang dat je een goede relatie hebt met jouw boekhouder. Je moet snel kunnen schakelen wanneer je met vragen zit. Ook is jouw boekhouder in veel gevallen een belangrijke tussenpersoon, bijvoorbeeld voor wat betreft de communicatie met de Belastingdienst.

Met een boekhouder kun je verschillende financiële afspraken maken. Sommige boekhouders brengen een uurtarief in rekening, andere boekhouders rekenen een vast tarief per jaar. De tarieven verschillen veel. Dit komt vooral omdat de prijzen op verschillende manieren berekend worden, zo schatten sommige boekhouders het aantal uren dat zij aan een klant besteden en andere boekhouders gaan uit van het aantal boekingen. Bij doorKees wordt hier geen onderscheid in gemaakt; als je ZZP’er bent kun je kiezen uit drie opties met vaste prijzen, ongeacht het aantal boekingen dat jouw bedrijf per jaar verwerkt.

Als ondernemer ben je altijd zelf verantwoordelijk voor jouw boekhouding. Ook als je een boekhouder hebt. De Belastingdienst schrijft jou als ondernemer aan wanneer er fouten zijn gemaakt. Hierom is het extra belangrijk dat je jouw boekhouder vertrouwt en dat jullie duidelijke afspraken hebben gemaakt.

Er bestaat geen verplichting om een boekhouder in te schakelen. Als je verstand hebt van financiële zaken, dan kun je de boekhouding van jouw onderneming in principe zelf doen.  Toch is het handig om een boekhouder bij jouw onderneming te betrekking, niet alleen om jou werk uit handen te nemen, maar vooral voor de adviserende rol. Zo kan de boekhouder jou bijvoorbeeld wijzen op regelingen die jou veel geld kunnen schelen. Ook kan een boekhouder jou adviseren hoe jij jouw bedrijf inricht op een fiscaal zo voordelig mogelijke manier. Een goede boekhouder kan jou dus kosten besparen en in sommige gevallen zelfs geld opleveren.