Vertrouwd zaken doen en de rechten van jouw bedrijf beschermen?

Afbeelding

Zorg dat jouw onderneming juridisch stevig staat. Zo bouw je een gezond bedrijf op en kun jij je met een gerust hart bezighouden met ondernemen.

Privacybeleid AVG-proof

Met de opkomst van de AVG/GDPR helpt doorKees ZZP'ers bij het maken van een privacybeleid conform de nieuwe richtlijnen.
Je hebt het vast al voorbij zien komen: per 25 mei 2018 is de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming), ook bekend als de GDPR, in werking getreden. Deze nieuwe Europese privacywet is de opvolger van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Volg het stappenplan van doorKees en verzeker jezelf van een goed privacybeleid.

Overeenkomsten

Als ZZP’er sluit je regelmatig een overeenkomst af.
DoorKees helpt je bij het opstellen van overeenkomsten. Zo kun je met een gerust gevoel jouw handtekening zetten.

Algemene Voorwaarden

Onmisbaar voor iedere ondernemer.
In jouw algemene voorwaarden leg je de voorwaarden vast die jij en jouw opdrachtgever niet in de overeenkomst geregeld hebben. Dat bespaart tijd terwijl je jouw zaakjes toch goed geregeld hebt.

Merkregistratie

Jouw bedrijfsnaam en -logo vertegenwoordigen waarde.
Je besteed veel tijd, aandacht en geld aan het opbouwen van een goede naam. DoorKees helpt je bij het registreren van je merk, zodat jij de rechten erover behoudt.

Disclaimer

Beperk jouw aansprakelijkheid.
DoorKees maakt voor jouw een disclaimer waarmee je jouw aansprakelijkheid over risicovolle situaties vermindert. Belangrijk o.a. voor ZZP'ers met een website.


Direct Hulp nodig?

Zit je vast met een juridische kwestie, of heb je een vraag over onze andere diensten?

Bel ons

(085) 4013170
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00

 

Blog berichten