Beperk jouw aansprakelijkheid.

DoorKees maakt voor jouw een disclaimer waarmee je jouw aansprakelijkheid over risicovolle situaties vermindert. Belangrijk o.a. voor ZZP'ers met een website.

Met een disclaimer beperk je jouw aansprakelijkheid voor het functioneren van je website, de inhoud van je website en de gevolgen van bijvoorbeeld een hack van jouw website. Een disclaimer helpt dus mee in het beperken van financiele risico's.

Een disclaimer is handig in de volgende situaties:

  • Als een klant kan inloggen op jouw website.
  • Als een klant afhankelijk is van de bereikbaarheid van jouw website.
  • Als je bezoekers van jouw website informeert met teksten en afbeeldingen.

In veel gevallen kan een disclaimer dus wat voor jou betekenen.

Ons Product

Disclaimer opstellen

DoorKees stelt jouw disclaimer op waarmee je jouw aansprakelijkheid vermindert, allemaal voor een vaste prijs.

 

Ben je er niet zeker van of je een disclaimer nodig hebt? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

 


Veel gestelde vragen

Met een disclaimer kun jij je klant informeren en eventueel waarschuwen over de inhoud die je aanbiedt op je website of een email die je verstuurt. Via een disclaimer kun je bijvoorbeeld uitsluiten dat je aansprakelijk wordt gehouden voor hetgeen er op je website staat of ten aanzien van een tekst van e-mail bericht dat je hebt verzonden naar een klant. Ook kun je een disclaimer gebruiken om bezoekers van jouw website er op te wijzen dat jij het auteursrecht hebt over de content die op jouw website gepubliceerd is.   

Een disclaimer is handig onder andere van belang in de volgende situaties: -    Je hebt een website waarop mensen reactie / beoordelingen kunnen achterlaten;  -    Je levert diensten waarbij de levertijd cruciaal is;  - Je hebt een website waar (potentiele) klanten informatie op kunnen vinden over jouw producten en/of diensten; 

Het is niet wettelijk verplicht om onder een email of op jouw website een disclaimer te gebruiken. Het is echter wel belangrijk om onnodige kosten te vermijden in het geval dat je aansprakelijk gesteld word voor wat er gebeurt op bijvoorbeeld jouw website. Direct Hulp nodig?

Zit je vast met een juridische kwestie, of heb je een vraag over onze andere diensten?

Bel ons

(085) 4013170
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00