Hieronder staan een aantal overeenkomsten die je als ZZP'er waarschijnlijk wel eens nodig hebt bij het ondernemen.

Samenwerkingsovereenkomst

In deze overeenkomst staan de afspraken beschreven tussen jou en de partijen waarmee je samenwerkt. Denk hierbij aan een samenwerkingsverband tussen ZZP'ers.

Aankoopovereenkomst

In deze overeenkomst staan de afspraken beschreven over de aanschaf van een product of dienst, zoals de garantie en levertijd.

Verkoopovereenkomst

In deze overeenkomst staan de afspraken beschreven over de verkoop van een product of dienst, zoals de garantie en levertijd.

Dienstverleningovereenkomst

In deze overeenkomst staan de afspraken beschreven die betrekking hebben op wanneer jij een dienst levert. Hierin staat exact beschreven wat de dienstverlening inhoudt en wat de kosten hiervan zijn.

Overeenkomst van opdracht

In deze overeenkomst staan de afspraken beschreven tussen jou en je opdrachtgever.

Verwerkersovereenkomst

Als een andere partij de persoonsgegevens voor jou verwerkt, ben je verplicht met de AVG om een  verwerkersovereenkomst te sluiten waarin staat wat er met deze informatie gebeurt en hoe men hiermee omgaat.  

Overige overeenkomsten

Naast deze overeenkomsten biedt doorKees ook het opstellen van andere soorten aan, of het controleren of aanpassen van bestaande overeenkomsten/contracten. Wil jij een overeenkomst laten opstellen maar staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op.