Alle noodzakelijke verzekeringen voor jou als ondernemer.

Afbeelding

Ook als ondernemer loop je risico's zoals aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. Onderneem met een goed gevoel en dek je in tegen onverwachte situaties.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Essentieel voor de ondernemer in de adviserende dienstensector.
Het kan voorkomen dat jijzelf een beroepsfout maakt die voor financiële schade zorgt bij een derde. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als je een verkeerd advies geeft waardoor jouw klant op een bepaalde manier aan vermogen verliest. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan jou bescherming bieden tegen financiële gevolgen voor jouw onderneming ten gevolge hiervan.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Essentieel voor jou als ondernemer.
Zorg voor een financieel vangnet wanneer je arbeidsongeschikt wordt. Belangrijk voor jou, jouw gezin en directe omgeving. Zo kun jij met een goed gevoel ondernemen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Essentieel voor alle ondernemers.
Als ondernemer word je weleens aansprakelijk gesteld voor het veroorzaken van bepaalde schade. Zoals het per ongeluk om laten vallen van een voorwerp. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf tegen deze situaties.

Eigen vervoerverzekering

Essentieel voor ondernemers met bedrijfsspullen in de auto.
Met de eigen vervoerverzekering zijn de bedrijfsgoederen en -gereedschap in jouw auto verzekerd tegen diefstal en schade.

Inventaris- en goederenverzekering

Essentieel voor ondernemers met een voorraad en/of inventaris.
Met de inventaris- en goederenverzekering verzeker je bedrijfsmiddelen tegen diefstal-, brand-, of waterschade.


Blog berichten