Essentieel voor alle ondernemers.

Als ondernemer wordt je weleens aansprakelijk gesteld voor het verrichten van bepaalde schade. Zoals het per ongeluk om laten vallen van een voorwerp. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor deze situaties.

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je je tegen schade waar je aansprakelijk voor bent maar in feite weinig of niets aan kunt doen. In slechts een paar stappen is jouw persoonlijke premie berekend. De doorKees bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering sluit je zelf snel en eenvoudig online af!

Bereken hier zelf jouw persoonlijke premie. Drie soorten ondernemers, drie voorbeelden.

Past geen van bovenstaande voorbeelden bij jouw situatie? Neem met ons contact op voor een maatwerkoplossing.

 

Verzekeringen doorKees

Deze verzekering wordt aangeboden in samenwerking met a.s.r., de nederlandse verzekeringmaatschappij. DoorKees selecteert voor jou de meest betrouwbare verzekeringen met de beste verhouding tussen prijs en flexibiliteit; ideaal voor ondernemers. We bieden korte lijnen aan en belichten voornamelijk de belangrijkste punten. Als je meer vragen hebt over de verzekering, check de veel gestelde vragen of contacteer ons. Wij streven immers naar transparantie.


Veel gestelde vragen

Wanneer je als ondernemer aansprakelijk wordt gehouden voor het veroorzaken van materiele- of letselschade, biedt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekking.

Voor sommige beroepen is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht, zoals notaris en financieel adviseur. Echter, in de meeste beroepen is dat niet zo maar wordt het wel geadviseerd. Bij sommige banen loop je namelijk meer risico (denk bijvoorbeeld aan de bouw).

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geeft jouw een voordeel ten opzichte van andere ondernemers; namelijk dat jij jezelf heb ingedekt voor een situatie waarin je aansprakelijk wordt gesteld voor bepaalde schade. De verzekering is ook nog eens fiscaal aftrekbaar als ondernemer. Dubbel voordeel dus.

In principe ben je met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekerd voor bijna alle risico’s waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent, mits er niet express schade is aangericht.