Essentieel voor ondernemers met een laptop of mobiel.

Uitbreiding van de dekking van de inventarisverzekering met computerverzekering.

Computers, laptops en andere elektronica; je kunt tegenwoordig niet meer zonder. Bij beschadiging of diefstal kan jouw bedrijf zomaar stil komen te liggen. De computer en electronica verzekering is een uitbreiding op de inventaris verzekering.

Onder de inventaris en goederen zijn jouw laptop, smartphone, tablet en andere elektronica verzekerd voor schade wanneer de apparatuur zich in jouw kantoor bevindt en de schade onder de dekkingsvoorwaarden valt. De computerverzekering dekt schade aan jouw laptop of apparatuur ook wanneer deze zich niet op jouw kantoor bevindt. Denk bijvoorbeeld aan diefstal van jouw smartphone uit jouw zak terwijl je onderweg bent naar een vergadering.

We hoeven niet te weten welke apparatuur je allemaal hebt; dat zien we wel bij een schade.

Je bent standaard verzekerd tot:

  •  € 2.500 aan desktops en randapparatuur;
  •  € 2.500 aan laptops/notebooks;
  •  € 500 aan printers.

Dekkingsvoorwaarden doorKees

  • Deze verzekering is een aanvulling op de inventaris/goederenverzekering en kan niet afzonderlijk worden gesloten, maar voor de premie hoef je het niet te laten;
  • Schade die opzettelijk is veroorzaakt of schade door het slecht beheren of onderhouden van de elektronica dekt deze verzekering niet.

 

 

Verzekeringen doorKees

Deze verzekering wordt aangeboden in samenwerking met a.s.r., de nederlandse verzekeringmaatschappij. DoorKees selecteert voor jou de meest betrouwbare verzekeringen met de beste verhouding tussen prijs en flexibiliteit; ideaal voor ondernemers. We bieden korte lijnen aan en belichten voornamelijk de belangrijkste punten. Als je meer vragen hebt over de verzekering, check de veel gestelde vragen of contacteer ons. Wij streven immers naar transparantie.


Veel gestelde vragen

Deze verzekering bevat de ultieme combinatie: Onder de inventaris en goederen zijn jouw laptop, smartphone, tablet en andere elektronica verzekerd voor schade wanneer de apparatuur zich in jouw kantoor bevindt en de schade onder de dekkingsvoorwaarden valt. De computerverzekering dekt schade aan jouw laptop of apparatuur ook wanneer deze zich niet op jouw kantoor bevindt. Denk bijvoorbeeld aan diefstal van jouw smartphone uit jouw zak terwijl je onderweg bent naar een vergadering.