Essentieel voor ondernemers met bedrijfsspullen in de auto.

Met de eigen vervoerverzekering zijn de bedrijfsgoederen en -gereedschap in jouw auto verzekerd tegen diefstal en schade.

Verzeker de bedrijfsspullen (zoals je gereedschap) in jouw auto tegen diefstal en/of schade met de doorKees eigen vervoerverzekering. Wat er gebeurt maakt niet uit, je bent 24 uur per dag tegen alle risico’s verzekerd. Je moet natuurlijk wel ramen en deuren goed afsluiten.

De voordelen van de doorKees eigen vervoerverzekering

  • 24-uursdekking tot maximaal € 5.000,-
  • Allrisk dekking
  • Alle soorten goederen en gereedschap
  • Geen opgave van kenteken van de gebruikte bedrijfswagen nodig
  • Tussentijdse uitbreiding van het wagenpark automatisch meeverzekerd
  • 20% winst op goederen die nog niet zijn verkocht is gratis meeverzekerd
  • Snel en eenvoudig online af te sluiten 

 

 

Verzekeringen doorKees

Deze verzekering wordt aangeboden in samenwerking met a.s.r., de nederlandse verzekeringmaatschappij. DoorKees selecteert voor jou de meest betrouwbare verzekeringen met de beste verhouding tussen prijs en flexibiliteit; ideaal voor ondernemers. We bieden korte lijnen aan en belichten voornamelijk de belangrijkste punten. Als je meer vragen hebt over de verzekering, check de veel gestelde vragen of contacteer ons. Wij streven immers naar transparantie.


Veel gestelde vragen

Met een eigen vervoerverzekering dek je de kosten wanneer jouw (handels)goederen getroffen wordt door schade of diefstal. Zowel in je bedrijfsauto als in je eigen auto. Deze verzekering is dus met name bedoelt voor degene die hun bedrijfsspullen of gereedschap vervoeren.

De eigen vervoerverzekering is met name bedoelt voor degene die hun spullen, goederen en/of gereedschap in de auto willen dekken tegen bepaalde situaties. Denk hierbij aan diefstal, maar ook aan het uitvallen van de koel- of vriesinstallatie.

De vergoeding die je krijgt is zowel voor de schade als de misgelopen winst. Daarbij dekt het tot € 20.000 per schadegeval en maakt het niet uit wat je vervoert.

Over de premie en kosten van de verzekering moet je assurantiebelasting betalen. Dit bedraagt 21% van de premie, wat de verzekeraar int en vervolgens afdraagt aan de Belastingdienst. Voor ondernemers is assurantiebelasting niet aftrekbaar zoals bij btw.       

Het eigen risico zijn de kosten die jezelf per schadegeval bekostigd. In het geval van de doorKees eigen vervoerverzekering is dit 100 euro.