Essentieel voor ondernemers met een voorraad en/of inventaris.

Met de inventaris- en goederenverzekering verzeker je bedrijfsmiddelen tegen diefstal-, brand-, of waterschade.

Diefstal-, brand- of waterschade; het gebeurt dagelijks en kan ook jou zomaar overkomen. Daar wil je je tegen verzekeren want je hebt jouw kantoorspullen, gereedschap en voorraad nodig om je bedrijf te runnen. De doorKees Inventaris- en goederenverzekering biedt tot € 10.000,- een zeer uitgebreide dekking tegen schade aan je goederen en inventaris, met een supersnelle schadeafhandeling.

Voorwaarden doorKees

Om in aanmerking te komen voor de inventaris goederenverzekering moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De inventaris of goederen bevinden zich in een gebouw of verzamelgebouw dat dient tot woning, winkel, magazijn en/of kantoor.
  • Het gebouw is van steen met harde dakbedekking, waar geen productiewerkzaamheden plaatsvinden.
  • Per (verdiepings-)vloer minimaal 1 brandblusser of haspel.

 

Inventaris- en goederenverzekering *

  • Inclusief assurantiebelasting
  • Contractduur 12 maanden
  • *Op basis van maatwerk
  • neem contact op

 

Verzekeringen doorKees

Deze verzekering wordt aangeboden in samenwerking met a.s.r., de nederlandse verzekeringmaatschappij. DoorKees selecteert voor jou de meest betrouwbare verzekeringen met de beste verhouding tussen prijs en flexibiliteit; ideaal voor ondernemers. We bieden korte lijnen aan en belichten voornamelijk de belangrijkste punten. Als je meer vragen hebt over de verzekering, check de veel gestelde vragen of neem contact met ons op. Wij streven immers naar transparantie


Veel gestelde vragen

Een inventaris en goederenverzekering is een verzekering waarmee je gedekt bent tegen schade aan jouw inventaris en goederen. De oorzaak van de schade kan bestaan uit diefstal na inbraak, storm, brand of water (bijvoorbeeld een plotselinge lekkage).

Een inventaris bestaat uit alles wat zich in jouw vestiging(en) bevindt en wat jij nodig hebt om jouw bedrijf te runnen. Je kunt hierbij denken aan meubilair, maar ook aan jouw laptop, printer, koffievoorraad en briefpapier. Wij vatten het samen als kantoorspullen, gereedschap en voorraad.

Wij zijn hier duidelijk over wat onder de dekking van deze verzekering valt: diefstal van inventaris en/of goederen na inbraak; schade aan inventaris en/of goederen door brand of ontploffing; blikseminslag en inductieschade door onweer; schade aan inventaris en/of goederen door storm, sneeuw of hagel; schade aan inventaris en/of goederen door een plotselinge lekkage Ook vallen een aantal soorten gevolgschade onder de dekking van de verzekering: opruimkosten; kosten die gemaakt zijn om de schade te beperken;