Zelf boekhouden én facturen.

Afbeelding

Met Online Zelf Boekhouden kun je gemakkelijk zelf je boekhouding bijhouden en je klanten factureren. Voor de ZZP'er die alles zelf in de hand wil houden.

Waarom online zelf boekhouden?

Voor veel ZZP'ers is het doen van de boekhouding een noodzakelijk ongemak. Om ZZP'ers hiermee te helpen biedt doorKees een eenvoudig en overzichtelijke online oplossing aan, waarmee je zowel kunt factureren als de boekhouding kunt doen. Zaken zoals de btw-aangifte, of aan het eind van het jaar de eindbalans opstellen kunnen zonder probleem met deze online software worden uitgevoerd. 

Voor startende ZZP'ers is dit pakket het eerste jaar gratis! 

Voor wie is deze oplossing geschikt?

Online Zelf Boekhouden is geschikt voor ZZP'ers die enige ervaring hebben met boekhouden of bereid zijn zich hier in te verdiepen. 

Functies

Met het online pakket van doorKees kun je zowel factureren als boekhouden. Het bevat onder andere de volgende functies:

 • Eenvoudig online boekhouden 
 • Onbeperkt facturen maken en versturen
 • Eenvoudig facturen inboeken door mail & herken, en scan & herken
 • Volautomatische koppeling met uw bank
 • Heel makkelijk je BTW aangifte doen (inc. ICP-opgave)
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
 • Urenregistratie
 • Voorraadadministratie
 • Mobiele app waarmee je altijd je financiele gegevens bij de hand hebt

Klik voor een volledig overzicht van alle functies en een voorproefje

Scan & Herken en Mail & Herken

Onderdeel van deze oplossing is een handige scan en herken functie voor het inscannen en inboeken van inkoopfacturen. De doorKees Online Zelf Boekhouden oplossing biedt iedere klant 10 gratis scans per maand aan, wat in principe voldoende is voor de meeste ZZP'ers. Aanvullende scans kunnen worden aangeschaft door het afnemen van credits. 

Ondersteuning

DoorKees ondersteunt de klanten zo optimaal mogelijk. Zo bieden we:

 • Deskundigheid & een razendsnelle helpdesk
 • Gratis cursus boekhouden

 

 

 

Online Boekhoudprogramma doorKees

Bij doorKees hebben wij voor het meest simpele boekhoudprogramma gekozen met alle essentiële functies voor ZZP'ers beschikbaar; een compleet en voordelig pakket. Het huidige product wordt aangeboden in samenwerking met e-boekhouden die al 15 jaar bestaan. Als je vragen hebt over het boekhoudprogramma, je kan ons altijd contacteren


Veel gestelde vragen

DoorKees biedt de mogelijkheid aan om jouw zakelijke bankrekening te koppelen aan je administratie. Hiermee worden alle bij- en afschrijvingen op je bankrekening automatisch weergeven in je boekhouding: tijdbesparend en altijd op de hoogte! Met de volgende banken kan je volledig automatische bankkoppelingen maken in het boekhoudprogramma: Rabobank, ING, ABN AMRO, Knab en Bunq.

Het doorKees Online Zelf Boekhouden programma biedt alle functies aan die voor jou als ZZP'er belangrijk zijn. Om een overzicht te zien van de belangrijkste beschikbare functies, klik hier. 

In drie simpele stappen zet je met de Mail/Scan en herken functie, jouw bonnetjes, facturen en contracten online in jouw boekhouding. Klik hier voor meer informatie over dit proces.

Het opzegtermijn van doorKees is voor elk boekhoud abbonement een maand. Opzeggen kan via e-mail of brief. Bij het opzeggen wordt er geen geld teruggegeven. 


 

Blog berichten