Persoonlijke hulp als jij dat nodig hebt
Bij de Doorgaanverzekering krijgt u ondersteuning van De Doorgaanexpert op het moment dat dat nodig is. De Doorgaanexpert is jouw persoonlijke hulp bij De Amersfoortse en staat voor: geen gedoe, hulp en ondersteuning bij fit worden en blijven.

Geen gedoe
De Doorgaanexpert beantwoordt vragen en regelt zaken rondom nota’s, declaraties of mutaties. Je wordt snel, gemakkelijk en persoonlijk geholpen.

Hulp
Niet kunnen ondernemen heeft direct impact op de bedrijfsvoering. (Tijdelijk) uitvallen raakt jouw financieel. Vaak is het mogelijk om in een vroegtijdig stadium hulp te krijgen om uitval te voorkomen. Bij klachten of dreigende klachten kan de Doorgaanexpert actief helpen. Maar je houdt zelf de regie over waar, wanneer en hoe je dat wilt invullen. Op het moment dat het er echt toe doet, is de Doorgaanexpert er voor jou. Is er een serieus probleem rondom jouw gezondheid of de gezondheid van jouw gezin, dan verzorgt de Doorgaanexpert de intake en roept direct hulp in van de 2e lijns zorg. Denk aan arbeidsdeskundigen, medisch specialisten en verpleegkundigen.

Ondersteuning bij fit worden en blijven
Wij helpen ondernemers gezond te blijven. De Doorgaanexpert helpt hierbij. Je bereikt de Doorgaanexpert snel via een handige app. Een druk op de knop en de Doorgaanexpert beantwoordt vragen en regelt zaken, bijvoorbeeld via WhatsApp. Zo kan jij doorgaan met ondernemen.


Bereken nu je premie