Afbeelding

DoorKees biedt ZZP'ers een lidmaatschap aan waarmee je toegang krijgt tot hulpmiddelen en andere extra’s om ZZP'ers te ondersteunen. Het lidmaatschap van doorKees is gratis.

De voordelen van een lidmaatschap bij doorKees:

  • Voorbeeld documenten van o.a. algemene voorwaarden en offertes.

  • Handige checklists.

  • De mogelijkheid om deel te nemen aan de doorKees workshops met interessante en relevante topics voor ZZP'ers.


Veel gestelde vragen

Om lid te worden bij doorKees druk je op de link 'Lid worden' en vul je de gegevens in. Vervolgens krijg je per email van ons een link om jouw account te activeren. Als u inlogt op onze website krijg je toegang tot vele voordelen zoals templates en bijeenkomsten. 

Als je jouw gegevens wilt veranderen, kan je dat doen per e-mail (info@doorkees.nl) of via het contactformulier van doorKees. Wij zullen dan zo snel mogelijk de verandering verwerken.

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via email (info@doorkees.nl) of telefoon (085-4013170). Wij lossen het dan zo snel mogelijk op. Let op. Als je je net heb aangemeld voor de dienst dan geldt er een verwerkingstijd van maximaal 24 uur.

Als je jouw lidmaatschap bij doorKees willt opzeggen kan je ons een email sturen, met in de titel 'opzegging doorKees', naar info@doorkees.nl. Hierin hebben wij alleen jouw naam nodig. Vervolgens krijg je van ons een bevestiging per email dat jouw account verwijderd is. 

Leuk! Wij staan altijd open met verschillende partijen te werken en te zien wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons contacteren via onze email info@doorkees.nl of via ons telefoonnummer (085) 4013170.