Afbeelding

DoorKees biedt ondernemers een lidmaatschap aan waarmee je toegang krijgt tot hulpmiddelen en andere extra’s om jou te ondersteunen. Het lidmaatschap van doorKees is geheel gratis en altijd opzegbaar.

Wat krijg je bij een lidmaatschap? 

Een online-omgeving waarin je gebruik kunt maken van: 

Voorbeelddocumenten van o.a. een overeenkomst van opdracht en een aansprakelijkheidsstelling; 

- Handige checklists zodat je o.a. kunt checken of jouw website aan de juridische eisen voldoet; 

- De mogelijkheid om deel te nemen aan doorKees workshops met interessante en relevante topics voor ondernemers. 


Veel gestelde vragen

Om lid te worden bij doorKees druk je op de link 'Lid worden' en vul je de gegevens in. Vervolgens ontvang je per email van ons een link om jouw account te activeren. Als u inlogt op onze website krijg je toegang tot vele voordelen zoals templates en bijeenkomsten.  Het doorKees lidmaatschap is geheel gratis. 

Als je jouw gegevens wilt veranderen, kan je dat doen per e-mail (info@doorkees.nl) of via het contactformulier van doorKees. Wij zullen de wijziging dan zo snel mogelijk verwerken. 

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar 085-4013170 of te e-mailen naar info@doorkees.nl. Wij lossen het dan zo snel mogelijk op. Let op: als je je net heb aangemeld voor het boekhoudprogramma eBoekhouden dan geldt er een verwerkingstijd van maximaal 24 uur. Wij moeten jouw account aanmaken en inrichten. 

Jouw lidmaatschap bij doorKees kun je opzeggen door een email te sturen naar info@doorkees.nl. Vermeldt in de e-mail dat je jouw account wilt opzeggen, per wanneer je jouw account wilt opzeggen en jouw bedrijfsnaam. Vervolgens krijg je van ons een bevestiging per email dat jouw account verwijderd is. 

Leuk! Wij staan altijd open voor samenwerkingen met andere ondernemers. Je kunt contact met ons opnemen via onze e-mail info@doorkees.nl of via ons telefoonnummer (085) 4013170.