Afbeelding

Wij zijn opzoek naar een binnendienstmedewerker particuliere en zakelijke verzekeringen die ons bedrijf versterkt.

Functieomschrijving

Als commercieel binnendienstmedewerker functioneer je als eerste aanspreekpunt voor onze particuliere en zakelijke relaties. Je onderhoudt contacten met nieuwe en bestaande relaties en begeleidt hen bij vragen, wijzigingen en nieuwe aanvragen, waarbij je een en ander nauwkeurig administratief verwerkt.

Daarnaast werk je nauw samen met de buitendienst adviseurs en ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van onze portefeuille op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen. Je ondersteunt de buitendienst adviseurs zowel commercieel als administratief. Vergelijken, aanvragen/maken van offertes, indienen van aanvragen en bewaken van de voortgang van (schade)dossiers behoort tot het takenpakket.

Voor deze functie zoeken we een professional met de juiste instelling.

Bedrijfsprofiel

Je werkt voor Bizz Insurance en doorKees.

De organisatie verleend juridische-, fiscale-, verzekerings- en administratieve diensten voor particulieren, maar met name voor de zakelijke klant.

Binnen onze organisatie wordt hard gewerkt, maar is er ook tijd voor plezier.

Functie eisen:

  • Je beschikt over voldoende kennis van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen en over minimaal een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent in het bezit van het diploma WFT Adviseur Schade Zakelijk inclusief de benodigde PE certificaten en bij voorkeur WFT Adviseur Inkomen.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar. 

Aanbod

Zeer prettige, informele en professionele werkomgeving. Mogelijkheden tot het volgen van vakinhoudelijke opleidingen. Een afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatief, eigen inzicht, verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Salaris wordt vastgesteld in overleg, afhankelijk van werkervaring en opleiding.

Contactpersoon

Kees Post

cjpost@bizz-insurance.nl