Beperk jouw aansprakelijkheid.

DoorKees maakt voor jou een disclaimer waarmee je jouw aansprakelijkheid over risicovolle situaties vermindert. Belangrijk o.a. voor ZZP'ers met een website.

Met een disclaimer beperk je jouw aansprakelijkheid voor het functioneren van je website, de inhoud van je website en de gevolgen van bijvoorbeeld een hack. Een disclaimer helpt dus mee in het beperken van financiële risico's.

Een disclaimer is handig in de volgende situaties:

  • Als een klant kan inloggen op jouw website.
  • Als een klant afhankelijk is van de bereikbaarheid van jouw website.
  • Als je bezoekers van jouw website informeert met teksten en afbeeldingen.

In veel gevallen kan een disclaimer dus wat voor jou betekenen.

Ons Product

Disclaimer opstellen

DoorKees stelt jouw disclaimer op waarmee je jouw aansprakelijkheid vermindert, allemaal voor een vaste prijs.

 

Ben je er niet zeker van of je een disclaimer nodig hebt? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

 

Disclaimer opstellen €50*

  • Laat een disclaimer opstellen om jouw aansprakelijkheid af te wijzen of te beperken.
  • *Exclusief BTW
  • neem contact op

Veel gestelde vragen

Met een disclaimer kun jij je klant informeren en eventueel waarschuwen over de inhoud die je aanbiedt op je website of een e-mail die je verstuurt. Via een disclaimer kun je bijvoorbeeld uitsluiten dat je aansprakelijk wordt gehouden voor hetgeen er op je website staat, of ten aanzien van een e-mail bericht dat je hebt verzonden naar een klant. Ook kun je een disclaimer gebruiken om bezoekers van jouw website erop te wijzen dat jij het auteursrecht hebt over de content die op jouw website gepubliceerd is.   

Een disclaimer is o.a. van belang in de volgende situaties: Je hebt een website waarop mensen reacties / beoordelingen kunnen achterlaten. Je levert diensten waarbij de levertijd cruciaal is. Je hebt een website waar (potentiele) klanten informatie op kunnen vinden over jouw producten en/of diensten. Vraag je je af of een disclaimer op jou van toepassing is? Neem gerust *contact* met ons op!

Het is niet wettelijk verplicht om onder een email of op jouw website een disclaimer te gebruiken. Het is echter wel handig om onnodige kosten te vermijden in het geval dat je aansprakelijk wordt gesteld voor wat er gebeurt op bijvoorbeeld jouw website. Direct Hulp nodig?

Zit je vast met een juridische kwestie, of heb je een vraag over onze andere diensten?

Bel ons

(085) 4013170
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00