Wij maken verzekeringenadministratiejuridische zaken makkelijk

Zodat ondernemers zoals jij, de aandacht kunnen richten op ondernemen.

DoorKees Missie en Visie

Portret georieënteerde foto. Twee personen naast elkaar, beide lachend naar de camera. In doorKees kantoor. Jessica Post en Kees Post.  

Het platform doorKees is in 2015 opgericht door Kees Post en Jessica Post. Het vader-dochter duo werkte daarvoor al langere tijd succesvol samen met hun onderneming Bizz Solutions, dat dienstverlening biedt aan MKB'ers. Zij merkten echter op dat veel bedrijven weinig tot geen oplossingen aanbieden specifiek voor ZZP'ers. 

DoorKees is dus ontstaan uit de gedachte om specifieke oplossingen aan te bieden aan ZZP'ers aansluitend op hun behoeftes: eenvoud, laagdrempelig, lage tarieven en flexibiliteit. Kortgezegd is onze visie:

''De ZZP'er in alle fasen van hun bestaan (startend, gevestigd of groeiend) succesvol maken.''

 

Onze missie hierbij is om met het ontwikkelde platform doorKees de ZZP'er totale bedrijfsondersteuning aan te bieden waarmee wij hen willen ontzorgen en een gezond bedrijf te laten ontwikkelen zodat het eventueel kan uitgroeien tot een MKB. Als ervaren ondernemers hebben Kees (financieel en assurantie) en Jessica (jurist) een goed overzicht van welke zaken je geregeld moet hebben voor een goede basis van jouw onderneming.

Wij streven naar transparantie in onze diensten en naar het aanbieden van een totaalpakket, zodat je als ZZP'er bij ons terecht kan voor al je bedrijfsondersteuning met een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit. Als je vragen of feedback hebt voor ons, dan horen wij dat graag. 

DoorKees Team 

Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren adviseurs, met elk een eigen specialisatie. Zo kunnen wij jou een totaaladvies aanbieden en hoef je niet meer naar verschillende bedrijven voor ondersteuning. 

Bij doorKees geen hoge drempels en onduidelijke informatie, maar korte lijnen en betaalbaar advies wanneer jij dit nodig hebt. Daarnaast heb je altijd een vast contactpersoon die jou en jouw bedrijf kent. Vertrouwen en een langetermijnrelatie vormen de kern bij doorKees. 


DoorKees Vacatures

Bij doorKees zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en hardwerkende mensen om ons team te komen versterken. Stuur ons een open sollicitatiebrief of solliciteer voor één van onze openstaande vacatures.

 

Erkend Leerbedrijf 

Wij van doorKees zijn erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). 


Direct Hulp nodig?

Zit je vast met een juridische kwestie, of heb je een vraag over onze andere diensten?

Bel ons

(085) 4013170
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00