DoorKees heeft meerdere partners waar hoge eisen aan worden gesteld. Partners van doorKees moeten dezelfde instelling hebben als doorKees: open, eerlijke dienstverlening voor ondernemers, gericht op oplossingen. Korte lijnen, geen wachttijden en geen 9-5 mentaliteit.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van één van onze partners? Neem dan contact op met doorKees: (085) 4013170 of info@doorkees.nl of neem direct contact op met de partner.

Bizz Solutions

Bizz Solutions biedt complexe zakelijke dienstverlening. Dit houdt in dat wij niet alleen juridische kennis in huis hebben, maar daarnaast ook kennis op fiscaal en bedrijfskundig gebied. Hier stopt onze dienstverlening niet, tevens kunt u bij ons terecht voor advies voor uw assurantiën en financieel advies.

Bizz Solutions staat voor helderheid en oplossingen. Daarom werken wij met duidelijke tarieven en, indien gewenst, vaste prijsafspraken. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Bizz Finance

Op Bizz Finance kunt u vertrouwen als het om administratieve taken gaat. Dat niet alleen, Bizz Finance help u mee in het ontdekken van kansen in uw boekhouding zodat u meer waarde kunt toevoegen aan uw bedrijf.

De boekhoud experts van Bizz Finance zijn ervaren accountants met een cijfermatig inzicht in welke kansen er mogelijk zijn.

Bizz Insurance

Bizz Insurance is opgericht door een oude rot in het vak: Kees Post. Zijn jarenlange ervaring in de verzekeringswereld gaf hem het inzicht dat er grootse wijzigingen moesten worden aangebracht in de manier waarop verzekeringen werden aangeboden en het verdienmodel hierop.

De uitkomst is “Het nieuwe verzekeren”. Het nieuwe verzekeren houdt in het kort in dat er volledige transparantie is over de inhoud van de verzekering en de kosten hiervan. Kenmerkend daarvoor is de uitbanning van provisie.

 

Partners

- Stella - Werkregistratie voor de Vakman


Dit is een app voor ZZP’ers en kleine bedrijven in de bouw. Het bestaat uit een alles-in-één-app voor de dagelijkse werkadministratie. In Stella kan je offertes maken, je klussen inplannen en facturen sturen. Deze functies kunnen via de telefoon gedaan worden en worden direct verstuurt naar de klant. De app houd je ook op de hoogte van goedgekeurde offertes en betaalde facturen.
https://www.stellahq.com

- e-boekhouden.nl


DoorKees en e-boekhouden zijn partners van elkaar. Hierdoor kun je vanuit e-boekhouden jouw boekhouding met doorKees koppelen als accountant.
e-Boekhouden.nl heeft het doel om boekhouden voor ondernemers zo eenvoudig mogelijk te maken. Het motto is: Iedereen kan boekhouden met e-Boekhouden.nl. e-Boekhouden streeft naar software met een hoge kwaliteit, makkelijk gebruik en een klant die centraal staat.

https://www.e-boekhouden.nl

- KVK


DoorKees is een partner van de KvK op het ondernemersplein. 
KVK biedt informatie en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijkste thema's op ondernemersgebied. Hun wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.
https://www.kvk.nl