• blank
  WIE IS DOORKEES?
  Doorkees: gemakkelijk, persoonlijk, lage tarieven & flexibiliteit.
  Lees meer
 • blank
  JE BENT GESTART. WAT MOET JE REGELEN?
  Lees meer
 • blank
  DE DOORKEES AOV.
  Een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP’ers: gemakkelijk zelf online af te sluiten.
  Bereken vrijblijvend jouw premie.
  Lees meer
 • blank
  ‘’DOORKEES, BEDRIJFSONDERSTEUNING VOOR ZZP’ERS.’’
  Laagdrempelig, betrouwbaar en scherpe prijzen.
  Lees meer

Onze diensten

De verzekeringen die doorKees aanbiedt zijn speciaal gericht op ZZP’ers. Alle verzekeringen zijn gemakkelijk zelf online af te sluiten, zoals de speciale doorKees arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Meer informatie

Het bijhouden van de administratie en/of boekhouding van je bedrijf kan nogal een klus zijn. DoorKees biedt daarom een aantal administratieve oplossingen aan. Flexibel en simpel.

Meer informatie

Met een goed gevoel zaken doen door zaken zoals jouw aansprakelijkheid en betaalltermijnen goed te regelen? DoorKees biedt hulp aan bij zowel het minnelijke (no cure, no pay) als het gerechtelijke proces.

Meer informatie

Het kan wel eens voorkomen dat een klant u niet, of niet op tijd betaalt. Wat zijn dan de vervolgstappen? DoorKees biedt hulp aan bij zowel de minnelijke (no cure, no pay) als het gerechtelijke proces.

Meer informatie


Direct Hulp nodig?

Zit je vast met een juridische kwestie, of heb je een vraag over onze andere diensten?

Bel ons

(085) 4013170
• Ma t/m zon tussen 9.00 en 21.00


Blog berichten


Wie is doorKees?

DoorKees is dé bedrijfsondersteuner van ZZP’ers, kleine ondernemers en V.O.F.'s. 

Wij ondersteunen jou als ondernemer met effectieve en betaalbare oplossingen op het gebied van juridisch advies, verzekeringen en boekhouding. 

Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren adviseurs, elk met een eigen specialisatie. Zo kunnen wij jou een totaal advies aanbieden en hoef je niet meer naar verschillende bedrijven voor ondersteuning. 

Bij doorKees geen hoge drempels en onduidelijke informatie maar korte lijnen en betaalbaar advies wanneer jij dit nodig hebt. Daarnaast heb je altijd een vast contactpersoon die jou en jouw bedrijf kent. Vertrouwen en een langetermijnrelatie vormen de kern bij doorKees.

Klik hier om meer te leren over onze visie en missie.